Продажба на апартаменти

 „Гардения Палас“ е уникална луксозна сграда с приказна градина, предлагаща удобства и спокойна среда за живот до море и езеро. Комплексът от апартаменти се отличава с впечатляващата си  архитектура и местоположение – на уникален естествен провлак, отделящ  Поморийското езеро от Черно море, в северната част на Поморийския полуостров и в непосредствена близост до 5-звездния Гранд Хотел Поморие – Медикъл СПА

Двустаен апартамент с една тераса
1 спалня

1 тераса

85,18 — 125,92 кв.м

ГЛЕДКА МОРЕ

Цена от 1 300 €/кв.м.

Двустаен апартамент с две тераси
1 спалня

2 тераси

109,87 — 130,63 кв.м

ГЛЕДКА МОРЕ И ЕЗЕРО

Цена от 1 300 €/кв.м.
Тристаен апартамент с две тераси
2 спални

2 тераси

119,61 — 173,19 кв.м

ГЛЕДКА МОРЕ И ЕЗЕРО

Цена от 1 300 /кв.м.
Четиристаен апартамент с две тераси
3 спални

2 тераси

149,11 — 204,87 кв.м

ГЛЕДКА МОРЕ И ЕЗЕРО

Цена от 1 300 €/кв.м.

 Изграден от  висококачествени материали, „Гардения Палас“ събира в себе си оригинални архитектурни решения в изчистена линия, вътрешни обеми и пространства, създаващи усещането за свобода и простор, които се сливат с безкрайността на морския син хоризонт. Уникалното местоположение на сградата позволява на собствениците на апартаменти да се наслаждават на красиви морски изгреви и романтични залези над езерото.

Гардения Бийч Палас

На всеки етаж във всеки корпус има разположени по три апартамента, като на последните етажи от корпусите, апартаментите са по два на етаж. Отоплението и охлаждането на всеки апартамент се осъществява с индивидуална мултисплит система  “Gree”, включваща едно външно тяло и вътрешни тела за всяка стая. Във всеки един апартамент има вход към коминна система и възможност да се монтира камина или друг вид отоплително тяло.

Гардения Бийч Палас Поморие — плажовете и езерото
Гардения Бийч Палас Поморие — централен вход

Парапетите на терасите на апартаментите са от ковано желязо, както и парапетите по стълбищата. Входните и интериорните врати на апартаментите са луксозно изпълнени от висококачествен естествен материал и са създадени специално от български производител по индивидуално задание на инвеститора на „Гардения Палас“. Настилката на стълбищата между етажите в сградата е от египетски мрамор. Всеки корпус разполага с асансьор – българско висококачествено производство „IZAMET” с луксозни кабини „Natural” – дърво и злато. Всеки апартамент е с отделна партида в електрическата мрежа. Дограмата на апартаментите е от най-висок клас, като е енергийно ефективна със специално покритие с текстура в цвят тъмносиво „Сабле“. Интересен факт е, че този камък е използван в строителството на едни от най-древните емблематични в света сгради: Колизеумът, Базиликата ,,Свети Петър», Пиаца Навона в Рим.

Лице за контакт

Дарина Събева

sales@gardenia-palace.com

0886 31 10 01

Форма за контакт

  Разпределение на апартаменти

  97-те апартамента (едноспални, двуспални, триспални и четириспални) за продажба директно от инвеститора са просторни, с високи тавани, източно изложение – изглед море и югозападно изложение – изглед езеро, както и с квадратури от 85,18 кв.м. до 307,78 кв.м. Новите собственици на апартаментите имат възможността да живеят целогодишно в сградата.

  Жилищата за продажба в „Гардения Палас“ са разположени в 9 корпуса

  корпус „А“ – 14 апартамента
  корпус „Б“ – 13 апартамента
  корпус „В“ – 10 апартамента

  корпус „Г“ – 11 апартамента
  корпус „Д“ – 4 апартамента
  корпус „Е“ – 11 апартамента

  корпус „Ж“ – 8 апартамента
  корпус „З“ – 14 апартамента
  корпус „И“ – 12 апартамента

  Апартаментите във входове Ж, З и И се продават необзаведени и в полузавършен вид.

  Ценова листа

  Обзаведените апартаменти са в експлоатация през летните сезони от 2016г. насам, като част от апартхотел настаняване за желаещите да се потопят в приказната и луксозна атмосфера на „Гардения Палас“ до морето и Поморийското езеро. Напълно обзаведените апартаменти за продажба от Инвеститора са част от общия брой от 97 апартамента, очакващи своите нови собственици. Запознайте се с цените за продажба.

  ЦЕНИТЕ ПУБЛИКУВАНИ НА САЙТА СА ВАЛИДНИ ДО 01.05.2024г. СЛЕД ТАЗИ ДАТА ЩЕ БЪДАТ АКТУАЛЗИРАНИ, КАТО ВСИЧКИ ЦЕНИ НА АПАРТАМЕНТИ ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ СЪС 150 ЕВРО ЗА КВ.М., А ЦЕНИТЕ НА ПАРКОМЕСТАТА/ГАРАЖИТЕ С 2000 ЕВРО.  

  Забележка: В цената на обявените апартаменти за продажба не влиза обзавеждането, което може да бъде закупено отделно. „Гардения Палас“ предоставя възможност за закупуване на паркомясто от 70-те за продажба в подземния паркинг на сградата.
  Такса поддръжка: 10€/кв.м. жилищна площ с включени общи части. Поддръжката включва поддръжка на стълбищни клетки, външни басейни и градината.

  Каталог
  Апартаменти

  59 апартамента (19 апартамента с една спалня; 39 апартамента с две спални и 1 апартамент с три спални) са комфортно и стилно обзаведени, всеки апартамент има кухненски бокс, подово покритие от висококачествен ламинат и луксозни бани, като плотовете и мивките са създадени от италиански камък – Травертин.

  Градина

  Уникално за луксозната сграда е наличието на прекрасна градина с голяма квадратура от зелени площи и местни видове дървета и растения, които дават възможност човек да се отдаде на спокойствие и пълна наслада на следобедното слънце, заобиколен от зеленина и звуците на птиците, кръжащи над езерото.

  Плаж

  На разположение на собствениците на апартаменти е обществен плаж с живописна морска панорама, ситен пясък, плитко дъно и кристално чиста вода.

  error: Content is protected !!